Korte Biografie van SimenSecuur

 
   

Akar Duru

 

Ons bedrijf president

 

Onze onderneming  was opgericht op 1982 in Heusden-BelgiŽ onder handelsnaam van Simens Belgium en in het zelfde jaar werd omgevormd tot Simens BVBA.  Alle keuken materialen werden ontwikkeld door onze engineurs en werden gefabriceerd in BelgiŽ.

In 1984 werd onze eerste dochter onderneming gestart in Hilversum-Holland, daarna verhuisde naar Beek. Onmiddellijk daarna werd in HŁckelhoven-Duitsland Edelstaal GmbH opgericht. Onze expantie zette zich voort door ADA Edelstahl Geraete op te richten in Lausanne-Zwitserland in 1985 en Edelstahl Haushalt Geraete Ges.m.b.H in Salzburg-Oostenrijk in 1986.

In 1985 werd Simens BVBA werd omgevormd in Edelstaal BVBA en haar activiteiten worden daarna overgenomen door Naamloze Vennootschap SA Edelstaal NV.  Begin jaren 1990 werden in Amerika en in Japan eerste electronische inductiekookplaten op de markt gebracht. Wij hebben onze productie onmiddellijk aangepast om onze modern keukenmaterialen onder de merknaam Simtronic te produceren, die voor inductiekookplaten geschikt waren. Onze firma werd op 2005 SA Simtronic NV. Na 28 jaar ervaring en dankzij suggesties, klachten en wensen van onze klanten hebben wij een nieuwe serie potten en pannen begonnen te onwikkelen. Na langdurige ontwikkelingsfaze en testen hebben wij deze nieuwe series op september 2008 onder de merknaam van Simensecuur ter waardering van onze klanten op de markt gebracht.